Ola Johansson

Ola Johansson

Faglig ansvarlig – Elektroavdeling

Jeg ble ferdig som Sivilingeniør i Elektronikk ved NTNU i 1997. I studietiden jobbet jeg ferier ved Televerkets Forskningsinstitutt på Kjeller, og i semestrene, på det som nå kalles "Nanolab'en" ved NTH/NTNU, hvor mye av mitt arbeid var programmering av høyteknologisk utstyr og styringen av disse. I studietiden og senere i millitæret jobbet jeg også mye med databaser og utviklet regnskaps-, lager- og materialforvaltningssystemer.

Etter dette jobbet jeg som bedriftsrådgiver og prosjektleder for dataprosjekter i et større norsk konsulentselskap i en del år. Her var jeg i hovedsak leder for prosjekter for effektivisering av større virksomheter og implementering/utvikling av dataløsninger for dette.

Da jeg ble leid inn som prosjektleder for et byggeprosjekt i 2003, fant jeg ut at jeg likte byggebransjen så godt at jeg startet et elektrikerfirma. Her prosjekterte jeg anlegg og jobbet som elektriker. Etter å ha gått på teknisk fagskole 2005/2006, tok jeg installatørprøven i 2007 og ble autorisert el-installatør.

Etter år med deltakelse i prosjektering av større boligprosjekter, tok jeg etterutdannelse innen bygningsfysikk ved NTNU i 2013. Da jeg var aktiv innenfor dette området, var jeg ansvarlig for sentral godkjenning tkl. 2 innen bygningsfysikk, og hadde oppdrag som ansvarlig søker for byggesak.

I 2017 begynte jeg som faglig ansvarlig i Solcellespesialisten.

Utover dette har jeg vært med i oppstart og utvikling av noen virksomheter. Min styrke er å bygge effektive systemer basert på pragmatiske løsninger for de som skal bruke dem. Jeg har ettervert en bred faglig erfaring og er løsningsorientert.

ola@solcellespesialisten.no

Jobber du allerede i Solcellespesialisten?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@solcellespesialisten.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor